Trondsbu - en perle i Odalen

 

Skihytta Trondsbu i Slåstad i Sør-Odal kommune eies av Slåstad idrettslag. Hytta ble satt opp på dugnad i årene 1965 - 1968. Den ble overlevert 14. januar 1968 fra hyttekomiteen til formannen i Slåstad idrettslag. 

Trondsbu er åpen for servering på søndager i skisesongen.


Skiløyper

 

I Trondsbumarka kjøres det skiløyper med løypemaskin. De fleste stedene er det to klassiske spor med skøytetrase i midten - der det er smalere er det ett klassisk spor, og skøytetrase.

Fra Trondsbu kan man gå over til skihytta i Brandval (Nordlyshytta) i Kongsvinger kommune - ca 10 km. På denne turen er det stort sett åpent lende hele veien. Tar man turen innom Granberget er det noe skog, men også her er det mye åpent lende. Før du kommer til Nordlyshytta passerer man Furukongen (ca 5 km før man kommer til Nordlyshytta).

Fra parkeringsplassen ved Kolltjernet og opp til Trondsbu er det lysløype i to retninger. Denne kan selvbetjenes hverdager i skisesongen mellom 17 og 22.Været på Trondsbu

Leie Skihytta?

 

Ønsker du å leie skihytta til ett hyggelig lag, eller en aktivitetsdag i skiløypene eller skogen er det bare å ta kontakt med leder for Trondsbu: Lars Herud.


Det er overnattingsplass for ca 20 personer, Stort kjøkken, gasskomfyr. 


Pris: 750,- pr døgn.


Kontakt: trondsbu@slastad-il.no